Friday, August 22, 2014

perak with love

asalamkum wrh..hey guyss..setelah lama berdiam diri..
well hello there..hehe..im so happy now..with all the
happiness that comes from people around me..yang
tak bagi kebahagian kat saya tu..saya doakan awak
berbahagia dengan apa yang awak ada..but remember
one thing..apa yang kita ada harini tak semestinya kita
akan ada pada hari esok..this semester sangat menguji..
yes..why i said like that?..class yang sangat pack..
assignment keluar last minute..test pulak..esok pagi
nak test petang ni baru dapat tahu..hee..u know that feeling?
awesome sangat..serius..rasa stress sangat sebenarnya..
but when i feel the stress i just take a deep breath..and said..
i can do it..orang lain bole buat takkan saya tak boleh kan..:)
kadang-kadang kita kena motivate diri sendiri jugak..
asyik motivate orang lain..diri sendiri siapa yang nak motivate
kan..kesian nanti merajuk pulak hati ni..hehe..
tiba-tiba rasa sedih bila sedar yang masa saya
dah tak panjang..tak lama lagi saya akan tinggalkan
perak dan seluruh isinya..waa..im so touch..with all
the experience i get here..with all that kind people
and with all love that i have feel and received here..
people here are so amazing actually..and the most
important part is..you..yes..with all memories..we
have together..im gonna miss all that..seriously..
i hope i can be here again..after my graduation..
ah kau ni aida..think too much laa..but..yeahh..
thats what i really feel right now..insyaallah kalau
ada jodoh kita berdua..saya akan berada kat sini
lagi..with you..^_^..please berusaha ke arah itu okay..
kalau niat baik ALLAH mesti tolong kan..

p/s:its okay to have high hope..because hope will lead
you to work hard for that even you dont know how
the outcome..you will still work hard for it..^_^

No comments:

Post a Comment