Tuesday, March 19, 2013

monolog

assalamkum hai..hmm..morning..??kebetulan
pagi ni kelas start lewat sikit..lewat sejam je
:)..harini tak rasa nak gelak or even smile pun
apa??penyakit hati?hati takkan ada penyakit 
tanpa sebab..kadang2 kita keliru dengan pilihan
yang kita buat sendiri..our target tu yang penting..
and my target kat sini bukan untuk berholiday
or what..dan bila sesuatu tu terasa sangat menganggu
komitmen..tiba2 hati pun rasa macam..this is waste of
time..tapi bila cerita dekat orang..mereka seolah2 tidak
memahami..entah laa..tidak menyalahkan sesiapa..cuma
dalam hati rasa macam..sometimes..its better to be silent
bermonolog dengan diri sendiri mencari jawapan sendiri..
dan kalau ya..saya terjatuh becoz of wrong decision..
saya tidak terkilan..kerana sekurang2nya..saya cuba..
cari jalan keluar dari segala permasalahan..bukan semua
orang boleh buat apa yang orang lain..dan bukan semua orang
akan duduk dalam toilet menangis sorang2 sebab sakit hati..
bukan semua orang jugak boleh tahan pressure..and what
i know is..when it comes to hati..carilah Penciptanya..
InsyaAllah..Dia ada ubatnya..:')

No comments:

Post a Comment