Saturday, November 24, 2012

semester holiday begins

asalamkum hai..long time with no post 
here..erkk..apsal intro kau selalu sama je?
huhu..i dont know..maybe dah terbiasa kot.
:)..btw i want to tell you about my outing 
with GF!!huhu..my GF is awesome you know..
hehe..for your info..i went out with my GF a day
after i reach home..which is on friday..heheh..
ok nampak sangat kau dah tak sabar nak jumpa
dorang kan..hehe..ok..macam biasa la saya
sebagai warga malaysia yang tidak mempunya lesen 
untuk memandu kenderaan 4 roda..dengan penuh
sabar dan redhanya..menunggu di rumah untuk
diambil oleh kawan saya yang comel selalu..nana..
hehe..btw dorang semua berkumpul dekat rumah 
saya untuk diambil..hehe..fisrt of all we going
to oldtown..ok saya mengaku..ni first time 
saya pergi situ..waa..teruja gillaa..==!haha..:PP
then..lepas tu kita pergi village mall..tu pun sebab 
saya cakap kat dorang..saya dah lama tak pergi situ..
*padahal dekat gila dengan rumah kan..heheh..
then lepas tu dorang bawa saya pergi amanjaya mall..
heheh..ok tiba2 teringat dekat kpmsi..sebab kalau pengacara
apa2 majlis nak buat ucapan part yang akhir dorang
akan cakap'salam perak amanjaya'..hehe..
*ok macam takda kena mengena ja kan..
hehehe..then finally dorang hantar saya balik..heheh..sweet kan..
heheeh..:PP..btw masa tengah jalan2 we meet our old friends
ok fine..dorang buat macam tak kenal ataupun bahasa baiknya..
hilang ingatan,,heheh,ok fine..have a good life my friends:)
kat bawah ni ada la beberapa gambar..just nak share..
ok thats all..have nice day and good luck!!love you..:)


we shooting the zombies!!yeah!:D


sementara menunggu ain dan piqah memilih baju..^_^


dekat parking lot..love it..because the picture is nice..:)


and finally we bought the vintage..hehe..nice right..




No comments:

Post a Comment