Thursday, April 19, 2012

otak klorox

asalamkum..hai all..hehe..macam mana
anda hari ni..??hope everything goes well
hhehe..btw haritu saya pergi tengok wayang
cerita battleship..seriusly awesome..so
saya cadangkan kepada sesiapa yang belum
tengok pergi la tengok ye..tapi saya bukan 
nak bercerita pasal movie tu..tapi pasal
orang yang duduk dekat sebelah saya
semasa saya tengok movie tu..saya memang
tak kenal langsung dengan orang ni..
my first impression kat dia..emm..nampak
baik..macam innocent je..nampak macam pendiam
but orang pendiam ni selalunya bahaya..hahah!!
betul ke??=='..harus betul...hahaha!!
then ada la satu part dalam movie ni..
dorang memang zoom kan dekat part tuuuttt
ok for me..its normal laa..cerita orang putih kan..
hahah..*apsal aq gelak..??=='..but..yang saya tak 
boleh terima tu..ada ka patut orang yang kat sebelah
saya tu..dia cakap macam ni 'gila..besaq dia punya tuuttt
ok..tak perlulah saya nyatakan apa yang besaq tuu..
but..hoiii..hormat la orang kat sebelah kau ni..
aku perempuan wei...dah la cakap pasal benda tuutt..
haiishh..sakit jiwa saya dengan orang2 macam ni..
but im still enjoy the movie..best sangat..:D

p/s:btw orang tu lelaki..so you all??tolonglah
jangan biar otak korang tu jadi biru..len kali
letak klorox eh..hehehehe..:PPP

No comments:

Post a Comment