Saturday, April 28, 2012

akak2 pergi jalan2

asalamkum..hai..second post for today..
almaklumla..orang sudah lama tak online
banyak pulak la benda yang nak diceritakan
heheh..ok..semalam im going to queensbay
penang..actually its happend secara tak sengaja
mula2 neda said that..she want to meet..junior
dia*kat sekolah dia la..sekolah dia dekat kepala
batas..:PP..hehe..besa la akak pemes macam tu leww..
then tiba2 dapat tau yang semua budak2 sekolah dia..
dapat cuti so dorang semua balik rumah masing2..
dan dekat sekolah dia..hanya ada pak guard yang
setia menjadi penuggu sekolah..hehhee..so..
disebabkan hal itu..kami pun telah dengan bangganya..
membuat keputusan untuk pergi ke queensbay mall..
btw..memang best sebab ada sale..besar2ran.
hehhe..then kami pergi tengok wayang..cerita hantu
lawak..*tak caya??try la tengok cerita dark flight tu..
hehhe..then pergi makan pastu terus balik rumah..ngee..
so enjoy the pictures!!^^

ini orang saya pun tataw mana mari
sebab dia asyik pegang buku menu.
tanak lepas2..*lapaq sangat2 kot..hha!


*haaiiisshh mana waiter ni..saya dah seminggu 
tak makan ni adooii..hahahha!!ok itu tipu..
tapi memang nampak macam lapaq terok kan.:P


ini orang..tak cukup satu..dua gelas air
dia nak minum..lepas tu sebok2 ajak 
orang pergi tandas..heheh..ok..it just kidding:P


 i just found this domo..and i love it dan
saya beli..hehehe..comel sangat2..^^


akak2 pergi jalan2..hehehe..:PPP


with cousin neda..btw..we just havingg fun 
together2..^^

p/s:sorry kepada mereka yang kami tak ajak
actually tak rancang pun..tuptup..sampai penang..=='

No comments:

Post a Comment