Monday, March 12, 2012

a day with double 'S'

asalamkum..aii..im really happy today..
first of all sebab semalam boleh together2
dengan my double 'S'..heee..i love both
of you so much!!hehhehe...ok..perbuatan
itu sangat gedik..hehehe..but never mind laa
bukan selalu nak express feeling public macam
ni kan..hehehe..ok first of all..thanks for the gift 
syg..really love it..i used to wish it..and now
i get it from you..^_^..its really unexpected...
heee..really have a nice day..
with my baby too..hehhe..
ok..awak sangat nakal..suka sakat saya kan..
hehehhe..SHAMELESS~!but..never mind la
kalau tak boleh nampak bodoh depan 
orang yang kita sayang..kat depan siapa 
lagi kan..hehehhe..kami makan kek sama2..
but actually kami bukan sambut apa2 event pun
sebab tak semestinya ada event baru boleh
together2 kan??heheh..ok..saya suka makan
kek bersama anda berdua..hahaha..XD..ok..
dah overdoes gelak dah ni..hehehe..
sampai dekat depan A&W..kami bertiga
berenti betul2 depan pintu masuk..
dalam otak masing tengah fikir..nak 
masuk ke tak..hehehe..ok..itu sangat2
memalukan..hhehehe..tapi kesah sama..
then..lepas makan my double 'S' ni..
buat hal..dorang masing2 nak tidur dekat 
situ...hahahha~!hoii..jangan la buat macam 
ni..nasib baik orang takda...hahaha~!
kalau tak..tak tahu laa..hehehehe..
hahhaha..ok..saya suka setiap apa
yang berlaku semalam..termasuk la
part yang anda berdua nak tidur
dekat A&W tu..hahaha..anda berdua 
sangat comel..lepas ni kita pergi tidur 
dekat pizza hut pulak tau..hehehe..ok..
it just kidding..tapi kalau korang nak..
boleh saja..hahaha!!XD..masa dalam 
perjalanan balik..terjumpa dengan nailan..
hehehhe..i miss you nailan..heheh..^_^

p/s:burger dekat A&W  tu ada jeruk~!
ok..saya benci jeruk..hehehhe..i love you!!




No comments:

Post a Comment