Tuesday, December 6, 2011

should i call it bad news?

aslmkum..ai..:)..should i call it bad news??
entah laa..ingatkan ada la peluang na jumpa dia..
maybe for the last time..becoz..i know
we are not going to meet..no matter what 
happend sekali pun...but tiba2..dia cakap..
'saya tak pergi'???=='..ok..saya kecewa..saya
mengaku tu..tapi apa saya boleh buat??na marah??
bukan hak saya na marah dia sebab benda tu..
dah dia yang nak macam tu..saya na buat macam mana??
yes..i know im going to be alone kat sana nanti..
sebab all my friends..with their own bussiness..
:)..serius kecewa..takpelaa..i just wanna say...
apa yang terbuku di hati..orang cakap..kita boleh 
ketawa macam orang gila dekat depan orang..
tapi kita menangis dalam hati.??takda siapa pun yang 
tahu kan..itu faktanya..maybe ada sebab kenapa
dia tak pergi..walaupun dia tak bagitahu apa2 pun 
dekat saya kan..ok..i accept it..thanks a lot..:'(
kalau dorang tanya saya kenapa awak tak pergi??
yeah..one more thing yang akan buat saya..
rasa..??=='..entah laa..tatawu na explain..
(im silly..right??)..:)

No comments:

Post a Comment