Friday, December 2, 2011

the old naughty friend

asalmkum..ai..hehe...pernah tak tiba2 
korang terjumpa dengan your old school
friends??i mean kawan korang masa korang
sekolah rendah??hehhe..yeah..tadi lepas
dah kemas2 rumah..fuhhh!!!buat kerja part
time kemas rumah laa dah takda kerja kan..
hahaha!!tiba2 kan masa saya tengah asyik main
game dekat facebook tuu..my friend call
me..'hello baby??yes??can i help you??hahah!!
ceyt..gegeh la kau..jom keluaq sat..na beli 
barang..hahha!!ok!!terus setuju tuuu..
sebab dah rasa macam na gila duduk dekat 
rumah tatawu na buat apa kan..hahaha!!
then tiba2 dekat trafic light tu ada orang
panggil2..=='..sapa??tengok2..tudiaaa!!
azim..hahaha!!sembang2 la sat..tiba2 teringat
kenangan masa sekolah rendah dulu..memang
nakal terok kot masa tu..hahaha!!then saya dan 
kawan saya pun teruskan perjalanan ke
tempat yang nak dituju tu..hahaha!!tiba2
terjumpa dengan azim and the geng lagi
=='..adoi..apasal korang pun datang sini??
tau dak kami dua orang ni segan..hahaha!!
but then,,kitaorang buat dont know je..haha!!
but still rasa awkward laa..hahaha!!
thats all..bye2..:D

p/s:actually i miss my syg..:'(

No comments:

Post a Comment