Monday, December 26, 2011

empty

aslmkum..ai..sudah lama sangat saya tak
update kan?hehhe..agaknya kan..
ada tak orang yang rindu na tengok
blog ni update??heheh..sapa rindu sila
senyum..hehe yes..memang senyum
boleh buat kita rasa better..
ok straight to the point..im already home
now..now??yes..now..tepat
pukul 12.30 malam..baru saya
sampai rumah..bila sampai rumah..
of course my daddy akan
ada dekat depan pintu..the fact is..
my daddy takkan tido
selagi anak perempuan kesayangan dia ni...
tak sampai rumah
and dia akan terus tido dengan hati
yang tenang bila dia tahu yang anak kesayangan dia.
dah selamat sampai rumah..
and second thing is..bila saya sampai rumah..
saya terus teringat
dekat awak..itu faktanya..tak kira la..
saya kerja malam ke..
pagi ke petang ke..itulah yang terjadi dekat saya..
dan bila saya rasa macam tu..saya rasa
sakit sangat.. awak tahu kan sakit ni takda
ubat..selain daripada biarkan dia baik sendiri..
bermula dengan send mesej dekat awak
dalam hati harap sangat awak akan reply..
but the fact yes..you are not..:)..perasaan
 kecewa menyelubungi hati kembali..
then my mum said that..lebih baik jangan mandi..
just basuh-basuh badan sebab tak elok
 mandi tengah malam lepas tu terus tido..
but saya berdegil untuk mandi sebab..
anak kamu ini memang sangat degil..
heheh..sebab saya sangat panas dan rimas..
my daddy cakap takpela..
pergi la mandi tapi nati tunggu lama
sikit baru tido..then saya pun bukak la facebook..
sebab daddy cakap jangan
tido terus kan..sedih bila tengok orang lain bole
sembang comment dan sebagainya
dengan orang yang mereka
suka..sedangkan saya??yes..mungkin saya sebok??
salah saya kan??bila saya online.
orang suma dah tido..termasuk la orang yang
saya harap sangat akan online..
dia tak online pun..pastu tengok
 comment dia..yaa..sedih kembali..im not there..
there's another human
disitu..and its not me..nothing to say about that..
i just know that..im not there..and im really sad..
the fact is..i feel all alone..:'(...kalaula saya ada dengan shima 
sekarang ni..mesti rasa hampa saya semakin berkurang..

p/s:tiba-tiba rasa macam tak sihat..;'((

No comments:

Post a Comment