Monday, October 31, 2011

something happend for a reason

aslmkum..ai..harini sudah berlaku satu kejadian..
its kinda funny..but situasi ni akan jadi tegang untuk
mereka yang menghadapinya sahaja ok fine..
saya mengaku saya buat terok..hehehe...:P
but kejadian tu sudah buat pinggang saya sedikit
sakit..ok one more time buat terok lagi..hehehe..:P
but for anip..yeah!!thanks a lot..^^..saya harap
suatu hari saya akan ada peluang untuk tolong
anda pulak..hehhe..for my syg..thanks bundle2 eh..
saya tak sangka..awak betul2 amik berat pasal saya...
i love you so much syg..^^(selama ni pun memang
awak selalu amik berat pasal saya kan2..:))
opssss..buat terok lagi..hehehe..:PPP
hehhee..and for ain..heheh..i think this thing happend
to us for a reason laa..hahaha!!but tanak nangis2 da eh..
saya sedih la tengok awak nangis2 macam tu..
hehhehe..ily too!!^^..heheh..ain2..dia romantik kan..
^___^..hehehe..syg2..saya na bagitau satu rahsia ni
ada orang cakap awak romantik..hehee..
orang tu baru tau la..saya dah tau lama daa..:PPP

No comments:

Post a Comment