Tuesday, September 6, 2011

hanya satu soalan boleh buat orang rasa hampa

aslmkum..ai..hee..harini saya and the geng 
pergi beraya dekat laguna merbok..hee..
actually memang agak lama kami merancang
untuk ke sana..almaklumla..tempat tu jauh..
tapi kami na pergi jugak..sebab kawan2 saya ramai
yang tinggal dekat situ..hee..orang berada laa katakan..^^
rumah awak pun dekat situ jugak..:)..waktu dorang ajak
saya pergi beraya dekat rumah dorang..sebenarnya..hurm..
saya ada terpikir jugak na pergi beraya dekat rumah awak...hurm
tapi..:(..bila saya tanya awak..awak pergi ke tak rumah nana..
awak tak reply pun mecej saya..saya tau awak takda kredit..
takpe laa..bila on the way pergi laguna..saya sangat berharap
yang awak pun akan pergi rumah nana jugak..tapi bila saya
sampai..awak takda..:)..sebenarnya saya rasa hampa..
tapi saya tetap cuba untuk enjoy dengan mereka2...
sebab saya taknak spoil mood dorang..:))
dan seperti biasa orang akan bertanya saya....
mana awak??kenapa awak tak datang??entah laa..
saya tak marah awak..sebab saya tau..tak kan laa..
semua event yang saya pergi awak pun mesti pergi kan?
tapi tu laa..bila setiap kali event yang saya pergi awak takda..
and they keep asking me why??why??and why??then what should
i said huh??padahal..nana invite semua ke event tuu..:))
entah laa...:))..mungkin saya yang tidak memahami situasi sebenar
atau mereka2 yang bertanya tu yang buatkan saya berasa sangat hampa..


No comments:

Post a Comment