Tuesday, September 6, 2011

delete je terus

aslmkum..ai..waa..bole tak saya senyum??
sebab apa tau..sebab saya memang tengah
bengang sangat2 nih..sekarang ni..dekat fb
ada macam2 application kan..hee..saya memang laa..
tak berapa na update sangat dengan segala application
dekat fb tuu..tapi agak2 ar wei..tetibe je...haiishh..
sabar pun ada had..orang lain bole je komen dekat
status ko..tapi bila saya buka..saya x bole komen..
kalau tak suka..just cakap..tak yah laa na buat
saya rasa terhina sampai macam ni..nak kata saya ni..
rajin kacau dia..tak pun..saya memang betul2 tak paham tau dak..
kalau dah rasa tak senang dengan saya..tak payah laa buat
macam ni..just delete saya dari friend kamo..
im not going to hate you..sebab saya sudah belajar untuk
tidak membenci..dan sentiasa menyayangi...just becoz..
my syg said that tak baik..kalau selalu marah2..:)
saya memang tak marah kamo..tapi saya na nasihat laa..
kalau kamo da tak suka saya..ataupun kamo rasa
saya ni suka ganggu kamo..just delete saya dari fb kamo..
im ok with that..at least i know that u hate me...:)

p/s:kadang2 diam2 ada orang tak suka kita..
padahal kita sudah berusaha jadi yang terbaik..

No comments:

Post a Comment