Wednesday, July 6, 2011

adat pertandingan kan

aslmkum..^^..heee..dalam keadaan muka.
yang telah burn dengan jayanya..serta..
badan sya yang sangat la penat ni..
sya na bercerita sikit dekat sini eh??
(ekeleh..buat terok bole.haha~!!)
emm..but..sedikit sedih bila..skuad kami
langsung tak menang apa-apa..:(
hee,,tapi na buat macam mana kan..
dah tak menang...tu laa adat pertandingan..
ada yang menang..dan sudah pasti ada yang akan 
kalah..kepada yang menang tu tahniah laa..
heee...kepada yang kalah =='
it might be very hurt kan..but..why dont anggap
ni semua adat pertandingan...at least..
dapat pengalaman baru...heee..dapat kenal orang baru..
dapat belajar macam mana yang dikatakan team work tu kan..
heee..take it easy ok...heee...tadi ada laa sorang budak chinese tu.
dia cakap dia sedey sebab kami kalah..heee..
hey you...nvm laaa..you baru form4 maa..next year..
you can try again...yang penting semangat tu..
kena ada..never give up ok..chaiyok...chaiyok..

p/s:kepada sesiapa yang telah atau pernah
mengeluarkan kata-kata yang telah menyinggung hati dan
perasaan sya serta seluruh skuad kami..sya na ucapkan banyak-banyak
terima kasih ok...kata-kata anda akan dikenang selamanya..^^

No comments:

Post a Comment